I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zakupci lokala u Aviv parku Zrenjanin poštuju preporučene mere

Nakon ukidanja vanrednog stanja Aviv park u Zrenjaninu radi punim kapacitetom. Svi objekti rade nesmetano i uz poštovanje preporučenih mera, osim bioskopa Cinestar čiji je rad regulisan odlukom Vlade Republike Srbije.

Na otvorenom su postavljeni dozeri sa dezinfekcionim sredstvima zahvaljujući kojima posetioci mogu da izvrše dezinfekciju ruku, a kako saznajemo, ovih dana će biti postavljene dezobarijere na ulasku u svaki koridor.

-S obzirom da je Aviv Park ritejl tržni centar na otvorenom i da se zbog toga razlikuje od većine zatvorenih tržnih centara, u sve naše radnje se ulazi spolja, pa samim tim nemamo mnogo zajedničkog prostora te je bezbednost potrošača prilikom kupovine veća. Naravno, i pored te činjenice, redovno obavljamo dezinfekciju toaleta i igrališta. Na svim ulascima u koridore postavljeni su dozeri sa antibakterijskim gelom i vidno su obeleženi. Očekujemo da će nam uskoro biti isporučene i dezobarijere. Plan je da ih postavimo ispred ulaza u svaki koridor. Što se dezobarijera ispred svakog lokala tiče, svi zakupci su dobili detaljne instrukcije od Uprave Parka, u vezi sa obaveznim merama zaštite koje uključuju i dezobarijere, pa je obaveza svakog zakupca da vodi računa o tome. Svim zakupcima su poslate detaljne instrukcije sa neophodnim merama zaštite koje su propisane odlukama Vlade Republike Srbije i u skladu sa tim je obaveza svakog zakupca da ih maksimalno poštuje, kažu u Upravi Aviv parka Zrenjanin.

PerSu marketi

Kada je reč o klimatizaciji, s obzirom na pomenuti ritejl tip objekta, u Aviv parku u Zrenjaninu ne postoji centralna klimatizacija, već svaki lokal ima svoju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bezbednost i zdravlje posetilaca su na prvom mestu, ističu u Aviv parku.

-Nezavisno od dana u nedelji, molimo sve građane i naše posetioce da se pridržavaju preporučenih mera, što podrazumeva nošenje maski, održavanje redovne higijene ruku kao i držanje socijalne distance, a sve u cilju kako bismo zajedničkim snagama zaštitili i sebe i druge.

Radno vreme Aviv parka Zrenjanin nakon ukidanja vanrednog stanja je od 10 do 22h svim radnim danima i vikendom. Hipermarket DIS radi od 8h, „Uradi sam“ od 9h, „dm drogerie“ od 9h, a kafići već od 8h.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh