I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zainteresovani građani mogu da obiđu postrojenje za prečišćavanje vode

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i konzorcijum preduzeća izvršioca usluge prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin pozvali su sve zainteresovane građane da u utorak 07.11.2017. godine posete postrojenje za prečišćavanje vode.

Kapije postrojenja biće otvorene za sve građane koji žele da obiđu postrojenje, pogledaju objekte i opremu i upoznaju se sa načinom rada postrojenja.


Posete postrojenju su planirane u dva termina, prvi, prepodnevni, od 10 do 11 časova, i drugi, popodnevni termin, od 15 do 16 časova. Želja je da se na ovaj način pruži prilika i građanima koji su u radnom odnosu da posete postrojenje.
Kretanje kroz postrojenje biće organizovano po grupama koje će predvoditi inženjeri i zaposleni u „Sinerteku“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, koji će zainteresovanim građanima pružiti sve potrebne informacije o sistemu rada postrojenja.
Postrojenje za prečišćavanje vode nalazi se u ulici Mihajlovački drum (u nastavku ulice Cara Dušana) na izlazu iz grada, na stotinjak metara posle kružnog toka u pomenutoj ulici, i neposredno pored objekta JKP „Vodovod i kanalizacija“ – Bunari.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh