I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zablistala nova programska šema najslušanijeg radija u gradu

Radio „Santos“ prvi signal emitovao je aprila 1996 god. i od tada svojim raznovrsnim i kvalitetnim programom osvojio srca pre svega zrenjaninaca ,a potom i ljudi ostalih opština dokle dopire „Santos“-ov signal – Novi Sad, Kikinda, Novi Becej, Nova Crnja, Žitište, Sečanj.

Uz emitovanje dinamičnog komercijalno – muzčko – informativno – zabavnog programa – 24 časa dnevno ispunjava očekivanja različitih ciljnih i starosnih grupa slušalaca jer gotovo svako može u 7 dana programa ove radio stanice pronaći po nešto zaniljvljivo i za svoje „uši“ , bilo da se radi o vestima koje se ažuriraju na svaka 2 sata , najtraženijem hitu nedelje ili nekoj drugoj usko specijalizovanoj muzičkoj emisiji.

Ove jeseni dežurna ekipa koja realizuje program na frekvenciji 105.9Mhz unela je niz pozitivnih promena u novu programsku šemu. Od ranih jutarnjih časova sa vama su Darko i Marko do 10h u najslušanijem jutarnjem radio šou ikada. Uz prvu jutanju kaficu i „Mentalno Razgivanje“ što je ujedno i naziv ove emisije dobro će te se nasmejati na aktuelne teme iz zemlje ,dok se neretko može ćuti i kreativno kritikovanje aktuelnih političkih situacija kao i političara Srbije uopšte. Uz Vanju Jovanović do 15h svakog radnog dana u segmentu radio programa koji nosi naziv „Talasanje“ saznaćete sve o dešavanja iz kulture,uz prelistavanje dnevne štampe i internet blogova. Posle 15h tu je „Ritam Grada“ obojen pre svega zabavom , informacijama iz sveta muzike uz kontakt program, nagradne igre sa aktivnim učešćem slušalaca . Petkom od 22h ljubitelji klubske muzike imaju priliku da uživaju uz „The Beatshakers Radio Show“ dok se subotom u 15h na „Airplay Pop Top“ listi može čuti 50 najaktulenijih stranih singlova za proteklu nedelju. Nedeljno popodne rezervisano je za biografije muzičkih velikana uz hronološki redjane hitove izvodjača koji su ostavili dubok trag na svestkoj muzičkoj sceni.

PerSu marketi

Misija radijskih voditelja koji zajedno imaju preko 50 godina iskustva u etru je da slušaocima vrati kulturu slušanja radija i novom programskom šemom oboji svaki Vaš radni ,ali i slobodan dan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Radio Santos se u poslednje dve godine emituje na novoj frekvenciji 105.9MHz ,dok ga putem interneta možete čuti odmah pošto u brauzeru internet pretraživača otkucate link najnovijeg sajta medijske kuće RTV Santos koji se nalazi na adresi :

http://www.rtvsantos.com

Posebnu pažnju u novoj programskoj šemi dobiće i interaktivna facebook fan stranica ove radio stanice koja je u stalnom porastu sa brojem fanova ,a putem koje će te moći dobiti odgovore na različita pitanja ,ali i iskoristiti pravu na muzičku želju u popodnevnim terminima.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh