I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Za lepše i zdravije okruženje: Firma „Patrol 023“ donirala 150 sadnica OŠ „Petar Petrović Njegoš“

U Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ danas je organizovana akcija ozelenjavanja dvorišta. Zrenjaninska firma „Patrol 023“ donirala je oko 150 sadnica drveća i žbunastog bilja.


„Svi znaju da su primarna zanimanja naše kompanije usluge fizičkog obezbeđenja, transport novca, kao i procene rizika. Ideja je bila da pored toga što radimo, stvorimo i dodatnu vrednost za naše društvo. Tim povodom smo sa Inženjerima za zaštitu životne sredine sklopili strateški partnerski ugovor. Sa njima smo kreirali dve akcije, a to su“Korporacije za buduće generacije“ i „Kilometri za budućnost“. Cilj akcija je da u vremenu globalnih klimatskih promena i zagađenja damo svoj doprinos očuvanju životne sredine, i da za naše najmlađe omogućimo lepše i zdravije životno okruženje. Od novca koji je prikupljen pomenutim akcijama, doniramo sredstva za nabavku sadnica po izboru škole. Za sada su to bile osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“, „Žarko Zrenjanin“ i „Dositej Obradović“, a prihvatićemo i sve ostale. Danas smo ovde kako bi pomogli u sadnji biljaka koje smo obezbedili“, istakla je direktorka sektora za procenu rizika kompanije „Patrol 023“, Jelena Bjelica.

I Taxi Zrenjanin

Plan i raspored sadnica osmislile su nastavnice i direktorka škole u saradnji sa Aleksandrom Magazin iz JKP „Čistoća i zelenilo“. Odabir biljaka su vršile nastavnice biologije. Ima najviše sadnica drveta lipe, zatim Pančićeve omorike, jasmina i jorgovana. Od žbunastih biljaka zasađeni su šimširi, čuvarkuća, ruzmarina a stići će im i lavanda.

Direktorka i nastavnici zahvalili su se firmi „Patrol 023“ za donaciju i pomoć u realizaciji sadnje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh