I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Za kršenje samoizolacije okrivljenom prete tri godine zatvora

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu, podneo je pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu optužni predlog protiv F.V. ( 24) iz Aradca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Okrivljenom se stavlja na teret da je juče, 30.03.2020.godine, oko 12,40 časova, u Zrenjaninu na raskrsnici ulica Prvomajske i ulice Petrovačkog odreda, za vreme epidemije opasne zarazne bolesti „ Covid-19“ prekršio meru Vlade Srbije povodom proglašenja vanredne situacije, tako što nije postupio po pismenom rešenju Ministarstva zdravlja, Sektora za inspekcijske poslove, Odeljenje za sanitarnu inspekciju, Odsek za sanitarni nadzor za granično područje od 16.03.2020. godine, budući da je zatečen u saobraćaju kako upravlja putničkim motornim vozilom marke „Mercedes CLS 350“ krećući se iz pravca centra prema periferiji grada.

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu, u optužnom predlogu, predložio je Osnovnom sudu u Zrenjaninu, da imenovanom licu zbog izvršenja krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, izrekne kaznu zatvora u trajanju od tri godine.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh