I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Za doček Nove 2020. na trgu vatromet i tri rok benda

Dok se u centru Zrenjanina polako kompletira novogodišnja dekoracija, polako se sklapaju i ostale kockice novogodišnjih sadržaja.

U glavnoj gradskoj ulici i na Trgu slobode u završnoj fazi je montaža svetlećih i drugih ukrasa koji će, kako je najavljeno ranije, u punoj funkciji biti od 10. decembra. Osim činjenice da je grad izdvojio 5,7 miliona dinara za nabavku nove novogodišnje rasvete, izostali su odgovori na pitanja šta je konkretno kupljeno

U Novu godinu uz rok zvuk

U najluđoj noći na Trgu slobode nastupiće tri benda, sva tri rok orjentacije. To su Electric Universe Jimmy Hendrix real tribute band, Mr. Fuzz i Overdrive.

PerSu marketi

Klizalište, vašar i program za decu i starije

Turistička organizacija grada Zrenjanina najavila novogodišnji vašar koji će trajati od 15. decembra do 15. januara na Trgu slobode. Predviđen je i svakodnevni zabavni program za decu počevši od 25. decembra. Pored prepoznatljivih kućica koje su deo stalnog dekora na trgu su postavljeni i  prodajni štandovi. I dalje je u opticaju nepotvrđena informacija da će od 15. decembra do 15. februara na trgu biti postavljeno montažno klizalište..

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Klizalište u centru Zrenjanina 2011. godine (foto: Vesna Milović facebook)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh