I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Za doček Nove 2020. na trgu vatromet i tri rok benda

Dok se u centru Zrenjanina polako kompletira novogodišnja dekoracija, polako se sklapaju i ostale kockice novogodišnjih sadržaja.

U glavnoj gradskoj ulici i na Trgu slobode u završnoj fazi je montaža svetlećih i drugih ukrasa koji će, kako je najavljeno ranije, u punoj funkciji biti od 10. decembra. Osim činjenice da je grad izdvojio 5,7 miliona dinara za nabavku nove novogodišnje rasvete, izostali su odgovori na pitanja šta je konkretno kupljeno

U Novu godinu uz rok zvuk

U najluđoj noći na Trgu slobode nastupiće tri benda, sva tri rok orjentacije. To su Electric Universe Jimmy Hendrix real tribute band, Mr. Fuzz i Overdrive.

PerSu marketi

Klizalište, vašar i program za decu i starije

Turistička organizacija grada Zrenjanina najavila novogodišnji vašar koji će trajati od 15. decembra do 15. januara na Trgu slobode. Predviđen je i svakodnevni zabavni program za decu počevši od 25. decembra. Pored prepoznatljivih kućica koje su deo stalnog dekora na trgu su postavljeni i  prodajni štandovi. I dalje je u opticaju nepotvrđena informacija da će od 15. decembra do 15. februara na trgu biti postavljeno montažno klizalište..

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Klizalište u centru Zrenjanina 2011. godine (foto: Vesna Milović facebook)

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh