I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dva odlična predavanja u Startit Centru ove nedelje

Nakon sjajne nedelje u kojoj su se održali prvi kursevi programiranja za decu, ali i predavanje o poslovima koje možete raditi od kuće, za koje se tražila stolica više, i nedelja pred nama donosi dva odlična predavanja u Startit Centru Zrenjanin.

  1. Očekuje vas predavanje na temu najzastupljenije platforme u kojoj je izrađeno najviše sajtova na internetu – WordPress, tj. pričaće se o njegovoj višejezičnosti i prodavnicama na internetu koje su urađene na Wordpress platformi.
  2. Takođe očekuje vas i predavanje koje će pojasniti kako biti zaposlen u razvoju tehnološkog startapa bez znanja programiranja.

Go-to market meetup

Ukoliko želite da saznate kako uspešno pokrenuti svoj startup dođite sledeće srede, 15. marta u 18h, u Startit Centar Zrenjanin gde ćete imati prilike da čujete o tome kako su Luca Fancello i Dejan Eremić pokrenuli svoj startap. Oni će kroz ovo predavanje preneti svoje iskustvo o tome šta sve može da se radi u jednom startapu/internet biznisu, a da ne uključuje programiranje. Takođe će govoriti o svim komercijalnim i marketing aktivnostima kojima se bave i podeliće sa nama templejte i šeme koje koriste u svom poslovanju.

Prijava

Molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

PerSu marketi

Četvrti WordPress događaj

#WPZR meetup

Sledećeg petka, 17. marta u 18 h, će se po prvi put u novootvorenom Startit centru održati Četvrti po redu WordPress meetup u organizaciji WordPress Srbija zajednice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Imaćete prilike da čujete predavanje na temu “WordPress sajt na više jezika uz WPML” koje će održati Vuk Vuković, kao i predavanje na temu “Prodavnica na internetu ( ako može kolač u tiganju može i ovo )” koje će održati Nemanja Cimbaljević.

Prijava

Predavanje je besplatno, ali je prijava obavezna i to možete učiniti ovde.

Startit Centar Zrenjanin se nalazi na adresi Trg slobode 7 ( u zgradi Pozorišta na prvom spratu).

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Foto Goran Mihajlov

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh