I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Dva odlična predavanja u Startit Centru ove nedelje

Nakon sjajne nedelje u kojoj su se održali prvi kursevi programiranja za decu, ali i predavanje o poslovima koje možete raditi od kuće, za koje se tražila stolica više, i nedelja pred nama donosi dva odlična predavanja u Startit Centru Zrenjanin.

  1. Očekuje vas predavanje na temu najzastupljenije platforme u kojoj je izrađeno najviše sajtova na internetu – WordPress, tj. pričaće se o njegovoj višejezičnosti i prodavnicama na internetu koje su urađene na Wordpress platformi.
  2. Takođe očekuje vas i predavanje koje će pojasniti kako biti zaposlen u razvoju tehnološkog startapa bez znanja programiranja.

Go-to market meetup

Ukoliko želite da saznate kako uspešno pokrenuti svoj startup dođite sledeće srede, 15. marta u 18h, u Startit Centar Zrenjanin gde ćete imati prilike da čujete o tome kako su Luca Fancello i Dejan Eremić pokrenuli svoj startap. Oni će kroz ovo predavanje preneti svoje iskustvo o tome šta sve može da se radi u jednom startapu/internet biznisu, a da ne uključuje programiranje. Takođe će govoriti o svim komercijalnim i marketing aktivnostima kojima se bave i podeliće sa nama templejte i šeme koje koriste u svom poslovanju.

Prijava

Molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

PerSu marketi

Četvrti WordPress događaj

#WPZR meetup

Sledećeg petka, 17. marta u 18 h, će se po prvi put u novootvorenom Startit centru održati Četvrti po redu WordPress meetup u organizaciji WordPress Srbija zajednice.

Imaćete prilike da čujete predavanje na temu “WordPress sajt na više jezika uz WPML” koje će održati Vuk Vuković, kao i predavanje na temu “Prodavnica na internetu ( ako može kolač u tiganju može i ovo )” koje će održati Nemanja Cimbaljević.

Prijava

Predavanje je besplatno, ali je prijava obavezna i to možete učiniti ovde.

Startit Centar Zrenjanin se nalazi na adresi Trg slobode 7 ( u zgradi Pozorišta na prvom spratu).

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Foto Goran Mihajlov

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh