I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

19 reakcija sa tvitera na prvi dan konferencije „Webiz 2.0“

Prvi dan „Webiz 2.0“ konferencije o poslovnoj primeni Interneta, zabeležio je izuzetnu posećenost stručnjaka i poznavalaca online komunikacije i poslovanja preko interneta, ali i brojne publike koja je iskoristila priliku da se informiše i edukuje.

internet konferencija

Na „Webiz“-u se tražilo mesto više

Prvi konferencijski dan na temu Digitalne ekonomije, otvorio je osnivač Kromer grupe Dušan Vukanović zanimljivim predavanjem „Pronalaženje kadrova u novoj ekonomiji“. Publici se nakon toga obratio najpoznatiji IT pravnik u Srbiji Žarko Ptiček, koji je težište svog izlaganja usmerio na temu „Pravni osnovi nove ekonomije“.

Nikola Kojović, gost iz Podgorice, u svom predavanju „Implementacija informacionih tehnologija u proces modernog obrazovanja“ govorio je o modernizovanju školskog sistema u Crnoj Gori.

I Taxi Zrenjanin
webiz konferencija zrenjanin

Konferencija se usled nedostatka mesta u sali, pratila putem Internet striminga

Nakon tri uvodna predavanja, Webiz 2.0 je i zvanično otvorio menadžer konferencije Vladimir Kovač u prisustvu čelnika lokalne samouprave gradnonačelnika mr Ivana Bošnjaka i njegovog pomoćnika Duška Radišića.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najveće interesovanje u prvom danu vladalo je za predavanje na temu „Key note – the next big thing“ koje je prezentovala Maja Magdelinić iz kompanije Google. U okviru svoj izlaganja, pored navođenja brojnih servisa ove svetske kompanije, ona je najavila i početak video oglašavanja u Srbiji na Youtube-u.

Po oceni mnogih tviteraša, nabolje predavanje prvog dana održao je Dejan Petrović, u IT zajednici poznat pod naziom „Dejan SEO“. On je sa prisutnima podelio mnoge korisne savete na polju optimizacije za Google pretraživač.

Za subotu 22. mart, drugi dan „Webiz 2.0“ konferencije, organizatori najavljuju devet novih predavanja, sa čak 15 predavača.

Drugi dan konferencije o poslovnoj primeni interneta, biće utoliko značajan jer će predavanje održati čak pet predavača iz Zrenjanina.

Pogledajte kompletan program konferencije

 

Pratite „Webiz 2.0“ uživo

Za sve koji nisu obezbedili mesto na http://webiz.rs/, putem sledećeg linka mogu pratiti predavanja putem livestream-a ->http://www.livetv.rs/live

Najzapaženiji utisci sa Tviter mreže nakon prvog dana konferencije

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh