I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Niže jutarnje i dnevne temperature u narednim danima – prognoza za 7 dana

i love zrenjanin tv

JANUAR 2018: Blaži i prosečno vlažan januar. Umereni mrazevi krajem druge i tokom treće dekade januara

Srednja minimalna temperatura vazduha u januaru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 2.1ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u januaru biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 2.0ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom januara biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku višim za oko 4 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

 

I-Taxi

FEBRUAR 2018: Blaži i malo suvlji februar. Ipak, februarska količina padavina u granicama višegodišnjeg proseka

Srednja minimalna temperatura vazduha u februaru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.3ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u februaru biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 1.7ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom februara biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 4 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

MART 2018: Malo blaži i prosečno vlažan mart

Srednja minimalna temperatura vazduha u martu imaće vrednosti malo iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.5ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u martu biće malo iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.5ºS u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom marta biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku višim za oko 1 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

Izvor: weather2umbrella.com, RHMZ

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh