I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vremenska prognoza za Zrenjanin do 16. marta

8.3.2019. Petak: Toplo i iznad većeg dela pretežno sunčano. Posle podne i uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u centralnim krajevima naoblačenje, ponegde sa kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, na planinama povremeno jak. Najniža temperatura od 4 do 12, najviša od 16 do 23 stepeni.

9.3.2019. Subota: Umereno i potpuno oblačno i malo svežije, ponegde sa kišom, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima, čiji se prestanak očekuje posle podne. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, na planinama povremeno jak. Najniža temperatura od 4 do 9 , najviša od 16 do 20 stepeni.

APRIL 2019: Prosečno topao i prosečno vlažan april.

PerSu marketi

Srednja minimalna temperatura vazduha u aprilu imaće vrednosti u granicama višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.3ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u aprilu biće u granicama višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.3ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom aprila biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 5 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

MAJ 2019: Malo topliji maj. Majska količina padavina u granicama višegodišnjeg proseka.

Srednja minimalna temperatura vazduha u maju imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.6ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u maju biće u granicama višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.4ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom maja biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku za oko 8 mm nižim u odnosu na višegodišnji prosek.

Izvor: Naslovi.net/vremenskaprognoza/zrenjanin; RHMZ

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh