I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Vremenska prognoza za ceo jun

SEZONSKA PROGNOZA (JUN, JUL, AVGUST, SEPTEMBAR)

JUN 2019: U većem delu Srbije topliji i prosečno vlažan jun.

Srednja minimalna temperatura vazduha u junu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.7ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u junu biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.6ºC u odnosu na višegodišnji prosek. U većem delu Srbije mesečna suma padavina tokom juna biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku višim za oko 7 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

JUL 2019: Toplotni talasi. Topliji i malo suvlji jul. Ipak, julska količina padavina u granicama višegodišnjeg proseka.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Srednja minimalna temperatura vazduha u julu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.8ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u julu biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 1.3ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom jula biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku za oko 10 mm nižim u odnosu na višegodišnji prosek.

AVGUST 2019: Toplotni talasi. Topliji i suvlji avgust.

Srednja minimalna temperatura vazduha u avgustu imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.0ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u avgustu biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 2.0ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom avgusta biće ispod višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 17 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

SEPTEMBAR 2019: Nastavak leta i u prvoj polovini septembra. Topliji i malo suvlji septembar.

Srednja minimalna temperatura vazduha u septembru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.2ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u septembru biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 1.6ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom septembra biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku za oko 15 mm nižim u odnosu na višegodišnji prosek.

VREMENSKA PROGNOZA ZA JUN 2019:

Izvor: RHMZ

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh