I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Volonteri Crvenog krsta Mužlja posetili stare i bolesne meštane (FOTO)

U okviru prve ovogodišnje prolećne akcije posete starim licima, volonteri Osnovne organizacije Crvenog krsta Mužlja podelili su nekoliko paketa namirnica meštanima treće dobi. Poseta je realizovana uz podršku Odbora za socijalna pitanja Saveta Mesne zajednice i Crvenog krsta Zrenjanin.

Predsednik OO Crvenog krsta u Mužlji, Karolj Salma je nakon današnjeg obilaska domaćinstava istakao da su u nastavku akcija koje su započete pre tri godine, uspeli da posete oko 60 meštana, koji žive sami ili su veoma bolesni, a od male penzije i nakon plaćanja računa, jedva da imaju sredstava da kupe osnovne namirnice.

I Taxi Zrenjanin

U saradnji sa Udruženjem starosnih i invalidskih penzionera, volonteri i članovi ove humanitarne organizacije će u utorak, 26. marta u periodu od 9h do 11 časova, u prostorijama Doma penzionera (dvorište nekadašnje „Piroš Čizme”), organizovati prolećnu humanitarnu akciju u vidu podele obuće i odeće za socijalno ugrožena i stara lica.

Cilj ovih dobrih dela jeste da se pomogne onim meštanima, koji žive u veoma teškim uslovima, starim i bolesnim licima, ali i onim višečlanim porodicama i deci, čiji su roditelji nezaposleni ili rade u okviru sezonskih poslova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh