I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U Zrenjaninu obeležen Dan saveza organizacija rezervnih vojnih starešina Srbije

Dodelom zahvalnica i priznanja, kao i kratkim kulturno-umetničkim programom, članovi Organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanin su u Multimedijalnoj sali Gradske kuće svečano obeležili 15. septembar, Dan saveza organizacija rezervnih vojnih starešina Srbije.  

Cilj ove nevladine organizacije jeste stvaranje i unapređivanje održivog, funkcionalnog i delotvornog udruživanja rezervnih vojnih starešina u Zrenjaninu, radi ostvarenja zajedničkih ciljeva u oblastima odbrane, bezbednosti, zaštite i spašavanja.

PerSu marketi

Pozdravljajući prisutne, predsednica Organizacije rezervnih vojnih starešina Zrenjanin Tanja Dulović je izjavila, da nakon što je njihov  rad obnovljen pre godinu dana, prvi zadaci svih članova jesu promovisanje uloge rezervnih oficira i podoficira, kao i predavanja o temama iz prve pomoći, zaštite od požara i vanrednih situacija.

Čestitajući domaćinima obeležavanje ovog značajnog datuma, pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić izrazio je svoje zadovoljstvo, što se otvaranjem kasarne Vojska Republike Srbije vratila u naš grad čime je podstakla članove Organizacije rezervnih vojnih starešina u Zrenjaninu da posle dugo godina obnove svoj rad u našoj sredini.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za uspešnu saradnju zahvalnice su uručene gradu Zrenjaninu, Komandi za razvoj Banatske brigade i Udruženju vojnih penzionera iz našeg grada, dok su potpukovniku Radovanu Jaziću, načelniku Centra Ministarstva odbrane u Zrenjaninu i profesoru Vladimiru Petroviću, direktor Predškolske ustanove dodeljene posebna priznanja za doprinos u radu unutar ove organizacije.

Obeležavanje Dana rezervnih vojnih starešina su svojim nastupom upotpunile srednjoškolka Bojana Đurić i rezervna potporučnica Jelena Tomić.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh