I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Veći deo korisnika na martovskim računima zadužen akontativno

Podela martovskih računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ počela je 1. aprila i trajaće do 9., a računi za naseljena mesta dostavljeni su Pošti i biće distribuirani na adrese korisnika.

Usled niskih temperatura i snega 19. marta, došlo je do prekida prvog ovogodišnjeg redovnog očitavanja vodomera u Zrenjaninu i Kleku, Banatskom Despotovcu, Knićaninu, Botošu, Melencima i Stajićevu, zbog čega je veći deo korisnika široke potrošnje na martovskim računima zadužen akontativno ili na osnovu očitanog stanja. Korisnici u kolektivnom stanovanju zaduženi su na osnovu očitanog stanja.

PerSu marketi

Planirano je da se prvo redovno očitavanje korisnika široke potrošnje nastavi sredinom naredne nedelje, o čemu će korisnici putem sajta www.vikzr.rs i sredstava informisanja biti blagovremeno obavešteni.

Reklamacije na račun za februar korisnici mogu podneti najkasnije do 20.04.2018. godine, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom
REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .

Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh