I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vodovod i kanalizacija: Sve službe rade punim kapacitetom i u vreme vanrednog stanja

Službe JKP „Vodovod i kanalizacija“ i u vreme vanrednog stanja rade punim kapacitetom, potvrđeno nam je u tom preduzeću.

Prema informacijama Službe za informisanje JKP „Vodovod i kanalizacija“, kompletno ljudstvo i mehanizacija iz tehničkog sektora preduzeća angažovani su u cilju da se svim građanima omogući redovno vodosnabdevanje i odvođenje otpadnih voda, kako u samom gradu, tako i u svim naseljenim mestima.

-Redovno se vrše sanacije kvarova na vodovodnoj mreži, koje se otklanjaju u najkraćem roku, odgušenja na fekalnoj kanalizacionoj mreži, a uporedo se svakodnevno vrše aktivnosti na preventivnom održavanju atmosferske kanalizacione mreže. U aktivnosti je uključeno i novo specijalizovano vozilo za radove na održavanju fekalne i atmosferske kanalizacione mreže, jedno od najsavremenijih vozila tog tipa, koje je krajem prošle godine kupljeno sredstvima preduzeća i Grada Zrenjanina.

PerSu marketi

U ovom preduzeću kažu i da se zahvaljujući angažovanju zaposlenih na održavanju vodovodne mreže, u proteklih mesec dana nije dogodila nijedna havarija koja bi dovela do većih gubitaka vode i uticala na pad pritiska vode u mreži.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Svi evidentirani kvarovi na mreži uspešno su sanirani i stvoreni su uslovi za neometano snabdevanje grada vodom sa postrojenja za prečišćavanje vode, dodaje Služba za informisanje JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh