I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vodovod i kanalizacija: „Nadležni u fabrici vode da obezbede stabilan pritisak vode“

Zbog većeg broja pritužbi građana na oscilacije pritiska vode u mreži, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uputilo je u petak zahtev odgovornima sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode da preduzmu potrebne mere kojima će obezbediti stabilan pritisak vode u mreži i uredno vodosnabdevanje celog grada.

-Poznato je da se celokupno vodosnabdevanje grada od 24. februara vrši preko postrojenja za prečišćavanje pitke vode, odnosno fabrike vode. S obzirom na to da smo u prethodnom periodu dobili dosta pritužbi u vezi sa smanjenim pritiskom vode, tražili smo od nadležnih u postrojenju da nešto učine po tom pitanju. Takođe, ukoliko za navedeno nisu spremni, da o tome u najkraćem roku obaveste naše preduzeće, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Podsećamo, ovo preduzeće je pre tri dana saopštilo da do povremenih oscilacija pritiska vode u mreži dolazi zbog osetno povećane potrošnje vode u gradu i najavilo da će se nakon prikupljenih pritužbi građana obratiti nadležnima u postrojenju za preradu vode.

PerSu marketi

-Prioriteti odgovornih lica sa postrojenja su da se postigne kvalitet vode u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće i obezbedi pritisak vode u mreži koji će omogućiti konstantno vodosnabdevanje celog grada, podsetili su tada u JKP „Vodovod i kanalizacija“ na obaveze koje investitor fabrike vode ima prema građanima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh