I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vodovod i kanalizacija: Radovi u Ulici Radnoti Mikloša u prvoj polovini sledeće nedelje

Prema najavama iz JKP “Vodovod i kanalizacija” radovi na otklanjanju kvara na kanalizacionoj mreži u Ulici Radnoti Mikloša trebalo bi da počnu naredne nedelje. Koja firma je dobila posao i koliko će ceo posao koštati, biće objavljeno tek kada radovi počnu, rečeno je portalu I love Zrenjanin.

Ako je suditi po najavama koje stižu od nadležnih, mašine i radnici bi konačno tokom sledeće nedelje trebalo da se pojave u Ulici Radnoti Mikloša. I to dva i po meseca nakon zatvaranja ove ulice za saobraćaj.

U ponedeljak 9. novembra, kao što je i bilo najavljeno, završen je postupak javne nabavke izborom najboljeg ponuđača za radove na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži u Ulici Radnoti Mikloša. Potpisan je ugovor i izvođač radova je već u utorak prijavio radove nadležnim inspekcijama. Očekujemo da u narednih osam dana, odnosno u prvoj polovini naredne nedelje isti i započnu, o čemu ćemo blagovremeno obavestiti javnost. Sve navedene aktivnosti sprovode se prema zakonskim propisima i rokovima”, kaže Siniša Gajin, rukovodilac službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

PerSu marketi

Hronologija događaja u Ulici Radnoti Mikloša

Podsetimo, zbog urušavanja putne površine u Ulici Radnoti Mikloša došlo je do kvara na kanalizacionoj mreži koja se nalazi ispod. Odlukom Odeljenja za urbanizam ova ulica je 4. septembra zatvorena za saobraćaj. I to iz bezbednosnog i tehničkog razloga. Bezbednosnog, jer se odronjavanje nastavilo, pa je došlo do proširenje rupe. Ovo je pretilo da svakog trenutka dovede do propadanja asfalta. Kako je na ovom mestu kanalizaciona mreža na dubini od 7 metara, bezbednost učesnika u saobraćaju bila je ugrožena. Tehnički razlog zbog kojeg je ulica zatvorena za saobraćaj je to što prelazak automobila, kamiona, autobusa može da dovede do dodatnog oštećenja mreže.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kako radovi nisu započeli ni više od mesec dana od zatvaranja ove ulice, ogorčeni građani su pomerili postavljenu signalizaciju i počeli da koriste Ulicu Radnoti Mikloša za saobraćaju, uprkos zabrani. U međuvremenu na ovom delu puta nasut je pesak, tako da je saobraćanje vozila trenutno onemogućeno.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh