I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Vodovod i kanalizacija: Opomene pred utuženje ili isključenje sa mreže

Uporedo sa računima za usluge pružene u martu, JKP „Vodovod i kanalizacija“ će, u narednim danima, na adrese oko 4000 korisnika u Zrenjaninu i naseljenim mestima dostaviti i opomene za neizmirene obaveze do 28.03.2017. godine.

U pitanju su opomene pred obustavu pružanja komunalne usluge, odnosno isključenja sa vodovodne mreže, a za korisnike u objektima kolektivnog stanovanja gde nije moguće pojedinačno isključenje sa mreže – opomene pred utuženje.

Pored dugovanja iz 2017.godine, koja se odnose na januarske i februarske račune koje je ispostavilo JKP „Vodovod i kanalizacija“, na opomenama se nalaze i nenaplaćena dugovanja za usluge našeg preduzeća sa računa objedinjene naplate koje je tokom prošle godine izdavala JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata“.

PerSu marketi

ISKLJUČENJA SA VODOVODNE MREŽE

U skladu sa zakonom svi korisnici koji ne plate dva računa mogu biti isključeni sa vodovodne mreže i na osnovu toga svi korisnici koji ne postupe po dobijenoj opomeni i ne izmire svoja dugovanja, bez posebne opomene, biće stavljeni na listu za isključenje sa vodovodne mreže i sa iste isključeni, a korisnici iz kolektivnog stanovanja nakon isteka roka utuženi, odnosno predati na izvršenje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dugovanja za ovu godinu moraju biti izmirena u celosti, dok za dugovanja za period do 2017. godine korisnicima nudimo mogućnost dogovora da dug plate na određeni broj rata u zavisnosti od visine duga. Sve potrebne informacije korisnici mogu dobiti na šalterima u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj br.3 u Zrenjaninu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh