I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vodovod i kanalizacija: Opomene pred utuženje ili isključenje sa mreže

Uporedo sa računima za usluge pružene u martu, JKP „Vodovod i kanalizacija“ će, u narednim danima, na adrese oko 4000 korisnika u Zrenjaninu i naseljenim mestima dostaviti i opomene za neizmirene obaveze do 28.03.2017. godine.

U pitanju su opomene pred obustavu pružanja komunalne usluge, odnosno isključenja sa vodovodne mreže, a za korisnike u objektima kolektivnog stanovanja gde nije moguće pojedinačno isključenje sa mreže – opomene pred utuženje.

Pored dugovanja iz 2017.godine, koja se odnose na januarske i februarske račune koje je ispostavilo JKP „Vodovod i kanalizacija“, na opomenama se nalaze i nenaplaćena dugovanja za usluge našeg preduzeća sa računa objedinjene naplate koje je tokom prošle godine izdavala JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata“.

PerSu marketi

ISKLJUČENJA SA VODOVODNE MREŽE

U skladu sa zakonom svi korisnici koji ne plate dva računa mogu biti isključeni sa vodovodne mreže i na osnovu toga svi korisnici koji ne postupe po dobijenoj opomeni i ne izmire svoja dugovanja, bez posebne opomene, biće stavljeni na listu za isključenje sa vodovodne mreže i sa iste isključeni, a korisnici iz kolektivnog stanovanja nakon isteka roka utuženi, odnosno predati na izvršenje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dugovanja za ovu godinu moraju biti izmirena u celosti, dok za dugovanja za period do 2017. godine korisnicima nudimo mogućnost dogovora da dug plate na određeni broj rata u zavisnosti od visine duga. Sve potrebne informacije korisnici mogu dobiti na šalterima u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj br.3 u Zrenjaninu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh