I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„Vodovod i kanalizacija“: Jedan broj računa za januar ima štamparsku grešku

Prvog februara počela je podela računa u gradu za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ za januar, dok su za naseljena mesta računi dostavljeni Pošti radi dalje distribucije računa na adrese korisnika.

Na računima za korisnike u kolektivnom stanovanju i u malim kućnim savetima došlo je do greške tokom štampanja i to u zaglavlju računa u delu koji se odnosi na godinu izdavanja računa (JANUAR/2017 umesto 2018. godine), i na mesec obračuna stanja vodomera (od 01.04.2017. do 01.05.2017. umesto 01.01.2018. do 01.02.2018. godine).
U „Vodovodu i kanalizaciji“ kažu da su greške tehničke prirode i da korisnici slobodno mogu da izvrše uplatu računa jer je obračun na računu tačan, a na osnovu poziva na broj, uplata će im biti knjižena za januar 2018. godine.

-Ispravljeni novi računi za pomenute korisnike su već u štampi i u narednim danima biće im dostavljeni na kućne adrese sa obaveštenjem na poleđini računa o nastaloj grešci tokom samog štampanja. Naglašavamo da će obračunata kubikaža na ispravljenom računu biti ista kao na računu sa štamparskom greškom, a samim tim i ukupni fakturisani iznos za usluge našeg preduzeća, pa je potrebno izvršiti uplatu po samo JEDNOM od dva dostavljena računa, pojasnili su u tom preduzeću.

PerSu marketi

JKP „Vodovod i kanalizacija“ objavilo je i preporuke za korisnike koji su sami očitavali stanje, odnosno utrošenu količinu vode. Više o ovoj temi na: vodovod i kanalizacija

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh