I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Vodni inspektor zabranio postavljanje splava

Nakon što je zrenjaninski Osnovni sud pre dva dana doneo rešenje o privremenoj zabrani postavljanja splava na jezero u centru Zrenjanina, crveno svetlo dala je i vodna inspekcija.

jezero
U najnovijem rešenju vodnog inspektora Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, donetom juče, ugostitelju Nikoli Novakoviću se zabranjuje postavljanje plutajućeg objekta dok ne izvrši tehnički pregled i registraciju.

Kako se objašnjava, vodni inspektor je 9. septembra izvršio kontrolu predmetnog objekta i predstavke grupe građana „Stop splavovima“ i tom prilikom ustanovio da investitor nije izvršio tehnički pregled i registraciju pre postavljanja objekta na lokaciju.

Vodni inspektor je naložio Novakoviću da u roku od osam dana izvesti Pokrajinski sekretarijat pisanim putem o izvršenju naređene mere.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Zrenjaninski ugostitelj ima pravo žalbe na ovakvo rešenje vodnog inspektora ali, kako se navodi, to ne odlaže njegovo izvršenje.

Izvor: RTV

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh