I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Drugi pišu

Vodni inspektor zabranio postavljanje splava

Nakon što je zrenjaninski Osnovni sud pre dva dana doneo rešenje o privremenoj zabrani postavljanja splava na jezero u centru Zrenjanina, crveno svetlo dala je i vodna inspekcija.

jezero
U najnovijem rešenju vodnog inspektora Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, donetom juče, ugostitelju Nikoli Novakoviću se zabranjuje postavljanje plutajućeg objekta dok ne izvrši tehnički pregled i registraciju.

Kako se objašnjava, vodni inspektor je 9. septembra izvršio kontrolu predmetnog objekta i predstavke grupe građana „Stop splavovima“ i tom prilikom ustanovio da investitor nije izvršio tehnički pregled i registraciju pre postavljanja objekta na lokaciju.

Vodni inspektor je naložio Novakoviću da u roku od osam dana izvesti Pokrajinski sekretarijat pisanim putem o izvršenju naređene mere.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Zrenjaninski ugostitelj ima pravo žalbe na ovakvo rešenje vodnog inspektora ali, kako se navodi, to ne odlaže njegovo izvršenje.

Izvor: RTV

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh