I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Vodič za 32. Dane piva: Koliko koštaju hrana, piće i zabava za najmlađe

Početak tradicionalne pivarske manifestacije u Zrenjaninu ispraćen je posetom velikog broja sugrađana ali i gostiju sa strane. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ima i onih koji su svoj dolazak u Srbiju uklopili upravo sa Danima piva.

Tokom jučerašnjeg dana istraživali smo kakve su cene ove godine na pivarskim i štandovima sa hranom, koliko novca roditelji treba da izdvoje za zadovoljstvo svoje dece pri odlasku u luna park i ostalo. Proverili smo da li će izlazak u grad ove godine za porodice biti luksuz ili se ipak može pronaći nešto za svačiji džep.

Raznoliku ponudu na 32. Danima piva prate i raznolike cene, te se jedan isti proizvod na različitim štandovima može platiti manje ili više, zavisno od toga koliko ste spremni da tragate.

I Taxi Zrenjanin

PIĆE

Za standardno, domaće, točeno pivo, ljubitelji piva treba da izdvoje od 100 do 150 dinara. U tom rangu se kreću i cene piva u limenci. Ukoliko izbor bude nešto drugačiji nego obično, tu su točeno crveno bavarsko pivo kao i točeni tamni stout koji koštaju 170 dinara. Točeno pivo Krušovice košta 120 dinara. Standardno, mogu se pronaći i ostale vrste alkoholnih pića – vodka za 140, vinjak 120, viljamovka 160 dinara… Cene bezalkoholnih pića se kreću od 110 do 150 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

HRANA

Teško je ostati imun na miris roštilja koji mami sa svih strana, pa i oni koji su mislili da su siti, za tren oka postaju gladni.


Najčešći izbor uglavnom je pljeskavica, a ona ,,obična’’ staje od 200 do 250, dok je gurmanska 300 dinara. Roštiljsku kobasicu možete da priuštite za 250, dimljeni vrat za 400, ail i parče pice za 100 dinara. Pileći giros će vas koštati 250, a pomfrit 100 ili 200 dinara u zavisnosti od porcije. Za pristalice mađarske kuhinje, tu je i langoš čija se cena kreće od 120 do 250 dinara.

I ljubitelji slatkiša imaju u čemu da uživaju.

100 grama gumenih bombona, sebi možete priuštiti za 100 dinara. Istu količinu ratluka za 40 i svilenih bombona za 60 dinara. Jedna lizalica će vas koštati 50, a uvek popularna šećerna vuna, 100 dinara.

ZABAVA ZA NAJMLAĐE

Kao i svake godine na parkingu ,,Prevlaka’’, nalazi se omiljena destinacija za klince – luna park.

Cena jedne vožnje na najatraktivnijim spravama poput ,,Duge’’ ili ,,Kamikaze’’, košta 200, dok na onim malo mirnijim kao što je ringišpil, staje 100 dinara.

Tri pokušaja da izvučete igračku na kranu koštaće vas 100 dinara, isto koliko i jedna vožnja u autodromu na sudaranje. Cena ulaznice za avanturu u 9D bioskopu iznosi 300 dinara.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh