I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vladimir Milović novi član ZREPOK-a

Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK je bogatiji za još jednog člana. Vladimir Milović, generalni direktor Dijamanta je sa kompanijom koju predstavlja ušao u ZREPOK.

Svima nama dobro poznata kompanija Dijamant najveći je proizvođač jestivih ulja i vodeći proizvođač margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda na bazi majoneza u Srbiji i ZREPOK je ponosan na činjenicu što je takva kompanija postala firma članica Udruženja.

Vladimir Milović, rođen je 1977 godine. Živi i radi u Zrenjaninu, što je ZREPOK-u prioritet prilikom izbora novih članova. U Dijamantu se zaposlio 2004. godine. Na početku svoje poslovne karijere obavljao je poslove menadžera za uvoz i izvoz, potom je radio u sektoru za marketing i razvoj.
2014. godine je prešao da radi u PIK Vrbovec. Na mestu regionalnog direktora prodaje u toj kompaniji zadržao se do septembra 2016. godine. Potom se vratio u Dijamant i od aprila 2017. obavlja funkciju generalnog direktora.
Vladimir Milović je posvećen kreiranju i razvoju novog modela poslovanja Dijamanta, modernizaciji proizvodnog procesa i unapređivanju tehnologije. Posebno se ističe u uspostavljanju bolje saradnje sa lokalnim dobavljačimo što je veoma važno za razvoj naše sredine.

I Taxi Zrenjanin

Vladimir Milović je prilikom potpisivanja Pristupnice rekao, da sa zadovoljstvom prihvata poziv za učlanjenje u ZREPOK i zahvalio se na ukazanom poverenju i izrazio nadu da će svojim angažmanom u ZREPOK-u dati doprinos daljem razvoju našeg regiona.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh