I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Vladimir Batez uručio sportsku opremu ŽKK „Proleter 023“

Dva dana uoči početka Evropskog šampionata u košarci za seniorke, Kristalna dvoranu” u kojoj će se igrati utakmice grupe D u Zrenjaninu, obišli su pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, sa saradnicima.

Dvorana je  u potpunosti je spremna za održavanje najveće sportske smotre u Srbiji ove godine, a u toku su i završni radovi na uređenju okoline, zelenih površina, ulaza u grad, osvetljenju prilaznih saobraćajnica dvorani. Svi smeštajni kapaciteti su popunjeni i očekuje se da narednih dana naš grad poseti i određen broj stranih turista i navijača reprezentacija koje, uz Srbiju, igraju u Zrenjaninu – Rusije, Belorusije i Belgije.

Poseta pokrajinskog sekretara Vladimira Bateza iskorišćena je i za uručenje sportske opreme – garnitura dresova Ženskom Košarkaškom Klubu „Proleter 023”, novim članicama Super lige Srbije, u sklopu aktivnosti kojim Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu pomaže sportske kolektive širom Vojvodine.

PerSu marketi

Gradonačelnik Janjić rekao je da je grad učinio napore da završi sve što je bilo neophodno za organizaciju ovako velikog sportskog događaja i da očekuje da će sve proteći u najboljem redu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Možda najatraktivnija grupa za nas igra se u Zrenjaninu, u kojoj igraju Rusija, Belorusija, Belgija i naša reprezentacija. Veoma sam zadovoljan što smo uspeli da se izborimo da mi budemo domaćini, značajna sredstva su uložena, pre svega, da halu uredimo po standardima svetske košarkaške federacije FIBA i svedoci smo da, ionako lepa dvorana, ovako izbrendirana zaista sjajno izgleda. Očekujemo i dobar odziv publike, utakmice će sigurno biti atraktivne, sve će i direktno biti prenošeno i mislim da će ovo biti najbolja promocija grada Zrenjanina – kazao je gradonačelnik i dodao da su hotelski kapaciteti “Vojvodine”, “Kaštela Ečka” i drugih smeštajnih objekata puni.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez takođe se uverio u spremnost grada Zrenjanina i “Kristalne dvorane”, pred početak Evropskog šampionata.

– Pokrajinski sekretarijat dao je podršku realizaciji ovog sportskog događaja, kao najvećeg u Vojvodini i Srbiji ove godine, u iznosu od 3 miliona dinara. Vidim da je sve spremno, siguran sam da će grad Zrenjanin ispoštovati sve zahteve koje FIBA propisuje i da ćemo sa zadovoljstvom svi moći da damo podršku našoj reprezentaciji na putu ka vrhunskom rezultatu – naglasio je Batez.

Izvor, foto: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh