I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Vladika banatski Nikanor poklonio ikonu gradu

Njegovo preosveštenstvo episkop banatski vladika Nikanor, poklonio je danas Gradu Zrenjaninu ikonu sa prikazom gradske krsne slave – Vaznesenja Presvete Bogorodice. Čestitajući svim građanima Zrenjanina pravoslavnu Novu godinu, vladika je poželeo „radost, mir i slogu u teškim vremenima kojima svedočimo“.

Ikona I love Zrenjanin

Episkop banatski vladika Nikanor sa čelnicima lokalne samouprave

Vladiku su u Gradskoj kući primili gradonačelnik mr Ivan Bošnjak, njegov zamenik Čedomir Janjić i predsednik Skupštine Grada Zrenjanina Radovan Bulajić. Zahvalivši se na poklonu, gradonačelnik je istakao da mu je čast da uoči pravoslavne Nove godine ugosti vladiku Nikanora u čijoj su se pratnji našli i brojni sveštenici zrenjaninskih pravoslavnih crkava. Prisutnima i svim građanima Zrenjanina Bošnjak je čestitao pravoslavnu Novu godinu, poželevši „mir, slogu i što više uspešno realizovanih projekata u gradu“.

Fordomanija

Ikona

Poklon gradu – Vaznesenje presvete Bogorodice

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tokom svog boravka u Zrenjaninu, njegovo preosveštenstvo episkop banatski vladika Nikanor juče je posetio i manastir Svete Melanije Rimljanke i tom prilikom osveštao nedavno završenu novu trpezariju manastira koja može da primi 200 ljudi.

  • Divider

  • Divider
Na vrh