I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Visoku temperaturu i respiratorne tegobe prijaviti izabranom lekaru (SPISAK KONTAKATA)

Protekle sedmice, 27. marta, u sklopu zdravstvene ambulante u naselju Zeleno Polje osnovan je Centar za respiratorne infekcije. Dom zdravlja “Dr Boško Vrebalov” saopštio je da će radno vreme Centra biti svakog radnog rada  od 7 – 18h. 

-Centar je namenjen pacijentima sa teritorije grada, a pacijenti iz naseljenih mesta biće zbrinuti od strane izabranih lekara u svojim mestima, kao i do sada. Pacijenti sa temperaturom i respiratornim tegobama treba prvo da se jave svom izabranom lekaru (telefoni u dnu teksta), a po potrebi i proceni izabranog lekara pacijenti će biti upućivani u Centar za respiratorne infekcije, kažu u Domu zdravlja.

Pacijenti čiji su izabrani lekari u ambulanti Zeleno polje (imaju karton u toj ambulanti) ukoliko treba da dobiju redovnu terapiju ili imaju bilo koji drugi zdravstveni problem, mogu se javiti svojim izabranim lekarima na sledećim adresama i telefonima:

I Taxi Zrenjanin
  • Dr Simo Mijatović radi u I ambulanti (Trg Dositeja Obradovića bb) telefon: 064/8279398
  • Dr Klara Harmati radi u VII ambulanti (Mihajla Predića 19) 064/8279380
  • Dr Ana Marinković radi u IXa ambulanti (Bulevar Veljka Vlahovića 11) 064/8279383

U cilju odgovornog postupanja u trenutnoj  vanrednoj epidemioliškoj situaciji i sprečavanja mogućem nepotrebnom izlaganju ljudi, žena i dece riziku od oboljevanja corona virusom stanovništvu su na raspolaganju telefoni svih ambulanti i zdravstvenih stanica kako bi kontaktirali PRVO svog lekara telefonskim putem. Hitni slučajevi su izuzeti od ovakvog protokola.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kontakti lekara:

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh