I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Višesatni prekid vodosnabdevanja u Tomaševcu

U Tomaševcu će sutra, u periodu od 8 do 17 časova, doći do prekida vodosnabdevanja zbog radova na spajanju novoizgrađene vodovodne mreže sa postojećom. Podsećamo, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ od 10. oktobra izvodi radove na izgradnji 600 metara nove vodovodne mreže kojom će novoizgrađeni vodotoranj i bunar biti spojeni na već postojeću vodovodnu mrežu.

Spajanjem će biti završeno oko 90 posto radova, a očekuje se da će preostali radovi, biti završeni u narednih sedam do deset dana.

– Sredstva u iznosu od 27,2 miliona dinara za realizaciju ove značajne investicije, čijim će završetkom i puštanjem novog vodotornja u rad u značajnoj meri biti popravljen kvalitet vodosnabdevanja u Tomaševcu, obezbedio je grad Zrenjanin, a radovi na izgradnji vodotornja i vodovodne mreže, kao i spajanje vodotornja i bunara na istu, povereni su našem preduzeću, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“ .

Fordomanija

Foto: vikzr.rs

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh