I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Više od 260 učenika iz Zrenjanina osvojilo je nagrade na takmičenjima

U protekloj školskoj godini, iz škola na teritoriji Grada Zrenjanina, 267 učenika osvojilo je nagrade na gradskim, okružnim i republičkim takmičenjima. Oni su se danas sa svojim nastavnicima i roditeljima okupili u Baroknoj sali Gradske kuće na prvom svečanom prijemu ovakve prirode.

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, čestitao je svim učenicima na postignutim rezultatima i naglasio da su oni na taj način promovisali svoj grad, razred i roditelje.

– Nije lako plasirati se na republičko takmičenje, a kamoli biti najbolji u Srbiji, a neki od vas bili su dobro plasirani i na međunarodnim takmičenjima. Želimo da van grada šaljemo sve lepe slike, kakva je i ova i želja mi je bila da se ove godine, prvi put, okupimo zajedno, fotografišemo i da vaše fotografije postavimo na gradske bilborde, jer vi ste budućnost ovog grada, nešto najlepše i najbolje – izjavio je gradonačelnik Janjić.

PerSu marketi

U ime nagrađenih obratio se učenik osmog razreda OŠ „Đura Jakšić”, Vuk Vujčin i rekao da su svi u ovoj sali ponosni na nekog.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Učenici, vi ste ponosni na sebe, to jeste istina, vaši roditelji, vaši nastavnici su neverovatno ponosni na vas. Zamislite da odgajate neko dete, nije vam bilo ni do kolena, a sada po Srbiji osvaja nagrade. To je fenomenalan osećaj. Nastavite da budete ovako dobri, kao i do sada, hvala vam – rekao ja Vujčin.

Vuk Vujčin

Nenad Bogasenievučenik trećeg razreda OŠ „Đura Jakšić”, koji je osvojio prvu nagradu na 9. likovnom konkursu „Otadžbina i sloboda – prošlost, sadašnjost i budućnost”, predao je gradonačelniku ikonu Svetih Surduličkih mučenika, dar Episkopa vranjskog Pahomija sa sveštenstvom i monaštvom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh