I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Više hiljada mališana zašarenilo zrenjaninski trg na festivalu „Uskršnje jaje“ (VIDEO)

Nekoliko hiljada naših najmlađih sugrađana, njihovih roditelja, baka i deka,  vaspitačica,  trenera i drugih gostiju našeg grada ispunilo je i ulepšalo  Trg Slobode .

U organizaciji Grada Zrenjanina, rođendaonice „Moj mali svet“, dečje radnje „Ogi“ i uz pomoć mnogobrojnih sponzora održan je treći dečji uskršnji festival „Uskršnje jaje“. U ime Grada Zrenjanina, učesnike festivala i sve prisutne pozdravio je pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić koji je i otvorio ovu jedinstvenu manifestaciju.

Najmlađi su uživali uz  recitatore, horove, nastupe plesnih škola, škole engleskog jezika, nastupe folklornih ansambala, a isto tako takmičeći se u raznim zabavnim i okretnim igrama. Mnogo korisnog mogli su da nauče na prezentaciji mačevanja, rvanja, fudbala, ženskog fudbala,  ragbija, odbojke zbog koje je ovom prilikom javni čas održao naš proslavljeni as Vladimir Grbić, nindžutsua, potom od gostiju festivala iz  Crvenog krsta i drugih.

I Taxi Zrenjanin

U muzičkom delu nastupala su deca muzičkog zabavišta „Kolegijum“, dečiji hor „Sveti Arhangel Mihajlo“, dečiji hor „Prepodobni Rafailo Banatski“, Nemanja Stojšić, GPK „Free Dance“, PK „Una“. Na samom počteku festivala atrakciju su priredili i zrenjaninski bajkeri mini defileom na svom putu do dece „Alternative“ kojoj su poneli prigodne poklone.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Deca svih uzrasta su se takmičila u farbanju jaja, nadvlačenju konopca, trci u vrećama, trci sa jajetom na kašiki,  crtanju, ukrašavanju, u kvizu posvećenom najradosnijem hrišćanskom prazniku, a mogli su da razgledaju i mini banatsko etno selo postavljeno za ovu priliku.

– Naše je bilo da motivišemo ljude i animirano sponzore i mogu reći da sam svim tim izuzetno zadovoljna jer je svako dete koje je danas došlo moglo da dobije makar neki poklon ili nagradu – kaže Sanja Milojević iz Dečje radnje „Ogi“ jedne od organizatora festivala.

– Kompanija Gomex je kao jedan od generalnih pokrovitelja ove manifestacije od samog početka sa inicijatorima ovog prelepog događaja. Čast nam je i zadovoljstvo što nas organizatori iz godine u godinu pozivaju da učestvujemo u organizaciji, a mi se trudimo da svim klincima i klincezama omogućimo da im sve ovo ostane u dugom i lepom pamćenju. Zahvaljujem se i svima koji su uz nas učestvovali u organizaciji uz poruku da je naša kompanija uvek voljna da podrži sve manifestacije koje na bilo koji način pomažu ili se bave decom –  kaže Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije Gomex.

Deo vedre i raspevane atmosfere zabeležila je naša kamera

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh