I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vikend u Mužlji u znaku radosti, porodice i pesme

Najmlađi meštani Mužlje i gosti iz okolnih naselja prisustvovali su sa roditeljima, bakama i dekama i ove godine raznovrsnim i zanimljivim dvodnevnim programima u okviru tradicionalnog Festivala porodice i pesme.

Manifestacija je počela svečanom misom, koju je uz pomoć sveštenika celebrirao zrenjaninski biskup dr Laslo Nemet. Nakon mise održana su predavanja o značaju poštovanja porodice i negovanju unutarporodičnih odnosa, posle čega je – na veliku radost dece – usledilo svečano otvaranje novoizgrađenog igrališta, koji se nalazi u dvorištu Katoličke crkve.

PerSu marketi

Domaćini su tokom celodnevnog festivala priredili nastup omladinskog hora i orkestra „Don Bosco“, a najmlađima posebne programe, u okviru kojih su deca, uz pomoć animatora, učestvovala u kreativnim radionicama i igrama.

FESTIVAL PESME „RITAM DUŠE“

U nedelju, 22. maja u Katoličkoj crkvi je održan četvrti festival pesme pod nazivom „Ritam duše“. Prisutne vernike je u ime organizatora pozdravio otac Stojan Kalapiš, nakon čega su crkvenim i svečanim pesmama nastupili mladi i talentovani pevači.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Organizatori događaja bili su Udruženje porodica „Don Bosco“, Katolička crkva i parohija i Udruženje porodica Karpatskog-basena, a podršku su im pružili Udruženje ljubitelja vina „Sveti Martin“.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh