I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

VIDEO : Željko i Olja pomogli Dajani

U organizaciji Rotarakt kluba iz Zrenjanina, sinoć su u klubu „San Marko“ nastupili u okviru humanitarnog koncerta za pomoć Dajani Milošev, Željko Vasić i Olja Karleuša.

Blizu 400 gostiju odazvalo se ovom humanom pozivu i shvatili da odlazak na koncert nije samo slušanje muzike, već i doniranje nekome kome je pomoć neophodna.

Dajana Milošev je rodjena 27. Oktobra 2005. kao zdrava beba sa najvišim ocenama na porodjaju.Nakon navršene prve godine,njeni roditelji su opazili da im se dete razlikuje od druge dece njene generacije.Prvo što su primetili jeste da Dajana nema dobru ravnotežu.Od tada pocinje njihova borba.Nakon ispitivanja,utvrdjeno je da Dajana ima “Lyssencephalia” (ravna kora mozga).Počinju terapije kod fizijatra,defektologa,logopeda,kako bi Dajana što manje zaostajala za drugom decom.

PerSu marketi

U trećoj godini Dajana dobija i “Epilepsia”,sto joj je dodatno otežalo razvoj.Januara 2011. godine,roditelji vode Dajanu na inplantaciju matičnih ćelija u Nemačkoj,koja se pokazala kao delotvorna.Za tu intervenciju,njeni roditelji su novac sakupili raznim akcijama,kao i prodajom nekretnine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Da Dajana napreduje,potrebno je jos intervencija.Očekuje je inplatacija matičnih ćelija u Beču i rehabilitacija u Unni.Za tu intervenciju rehabilitacije,potrebno je više od 35000 evra.

Dajana danas ne hoda, i ne govori, ali ima neodoljivi osmeh i vesele oči.

Pogledajte kako je sinoć bilo na ovom humanitarnom koncertu koji je medijski pomogao naš portal :

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh