I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

VIDEO : Projekat Zrenjaninaca „Appidemia“ predstavljen u San Francisku

Pre nekoliko dana najavili smo projekat Appidemia, društvenu mrežu za lako otkrivanje najboljih aplikacija.Nekadašnji Zrenjaninci, Igor Šalindrija i Maja Grujić u San Francisku ovih dana predstavljaju investitorima ovu jedinstvenu online inovaciju.

Osnovni smisao njihove posete San Francisku, kako navode za naš portal nije nagrada od 50.000 dolara koja mnogim učesnicima na Techcrunch Disrupt konferenciji jeste primarni cilj.Naime, naši bivši sugradjani na ovom prestižnom skupu koriste priliku da predstave  mnogobrojnim uticanjim kolegama  iz IT industrije a naročito potencijalnim investitorima svoj projekat Apidemiju (planetu aplikacija).

U kratkom telefonskom razgovoru spomenuli su da su za sada uspešni u tome kroz niz obavljenih sastanaka, ali su preneli i neke impresije sa izlaganja Marka Zuckerberg-a osnivača Facebook-a sa ove konfenrecije na svojim Facebook profilima.

I Taxi Zrenjanin

U ovom intervju izmedju ostalog od Maje Grujić spoznaćete veličinu ovog online projekta, saznaćete kako je zamišljena društvena mreža za otkirvanje najboljih aplikacija prema vašim interesovanjima, šta se dešava kada napravite profil na Apidemiji, kao i šta donosi aktivno korišćenje tastera I USE.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Apidemija će odpočeti svoj rad u oktobru mesecu, a do tada na adresi Appidemia.com možete se prijaviti za rani pristup beta verziji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh