I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Video koji je izazvao burne reakcije na internetu – građani revoltirani neprijatnim mirisima iz kafilerije, odlučili se na ovaj potez (VIDEO)

Revoltirani dugogodišnjim problemom emitovanja neprijatnih mirisa  iz fabrike „Prekon“, poznatije kao „kafilerija“ dvojica stanovnika naselja Ruža Šulman ovih dana odlučila su se na kako sami kažu „potez očajnika“.

Bojan Antić i Vladimir Dragić su smeće iz svog domaćinstva ubacili u dvorište pomenute firme izražavajući tako protest zbog činjenice da se godinama ne rešava problem emitovanja neprijatnih mirisa iz ovog pogona i da zbog toga stanovnici jednog većeg dela grada bukvalno ne mogu da otvore prozore kuća i stanova.

Privredni sud u Zrenjaninu je ovoj firmi još u novembru 2018. zabranio rad na 3 godine i kaznio je sa 3,5 milona dinara. U ranijoj izjavi za naš portal Slavko Popović direktor „Prekona“ rekao je da je na presudu uložena žalba Privrednom Apelacionom sudu u Beogradu. Na ponovljenom suđenju u maju 2019. sud je ostao pri  trogodišnjoj zabrani rada, a naložena je i ugradnja filtera u sve delove pogona. – Smatramo da nema nijedan materijalni dokaz odakle se šire ti neprijatni  mirisi i koji je njihov intenzitet već je sve na osnovu subjektivnih izjava nekoliko svedoka – rekao je tada Popović.

I Taxi Zrenjanin

Zabeležili smo i potez i izjave Vladimira Dragića i Bojana Antića.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh