I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Veselje posle humanog gesta – nove mreže za golove najmlađim igračicama i igračima FK „Lehel“

Povodom nedavnog obeležavanja Dana sela, tradicionalnog „Mužljanskog Buča“, članovi Omladinskog foruma Mužlje u dvorištu nekadašnje „Piroš Čizme“ – pridržavajući se svih propisa protiv širenja koronavirusa – organizovali su humanitarnu žurku, sa ciljem da pomognu mlađim kategorijama FK „Lehel“ i Ženskom Fudbalskom Klubu „Lehel“.

Predsednica Omladisnkog foruma, Klaudija Išpanović, za naš portal je izjavila, da je veliki broj mladih, njihovi roditelji i ostala udruženja prepoznali human gest njihove organizacije te su  od prihoda sa žurke, donirali  mreže za golove kao i pakete flaširane vode  najmlađim igračicama i igračima.

PerSu marketi

– Vrlo dobro znamo koliko znači pomoć organizacija prilikom održavanja naših manifestacija i ovim putem smo hteli da uzvratimo njihovu neizmernu podršku. Rešili smo da ovaj put obradujemo naše najmlađe meštane, jer upravo oni čine budućnost naše zajednice. Novim mrežama za golove i ostalim poklonima  oni su bili oduševljeni,  a njihovi roditelji zahvalni – rekla je Išpanović.

Piše Tivadar Borbelj

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh