I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Veći julski računi zbog nove cene odvođenja otpadnih voda

Na računima za jul mesec korisnici su za uslugu odvođenja otpadnih voda, odnosno za naknadu za kanalizaciju, zaduženi na osnovu novog cenovnika za otpadne vode koji se primenjuje od 01.07.2018. godine.

Gradsko veće grada Zrenjanina je 26.06.2018. godine prihvatilo predlog preduzeća za korekciju cena otpadne vode. Građani će ubuduće uslugu odvođenja otpadnih voda po m 3  umesto 23,48 dinara plaćati 33,03 dinara, za privredu će cena umesto 52,84 iznositi 67,59 dinara, a za ustanove umesto 44,62 iznositi 57,08 dinara bez PDV-a.

U navedenu cenu naknade za kanalizaciju pored usluge prikupljanja i odvođenja otpadnih voda, uračunati i troškovi održavanja kanalizacione mreže i pratećih objekata sistema.

I Taxi Zrenjanin

Ovo je prva korekcija cena otpadne vode od 2014. godine, kada je cena uvećana u odnosu na prethodnu za 5,5 posto (oko jedan dinar), a pre te promene cena otpade vode nije menjana dugi niz godina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Korekcija cena omogućiće JKP „Vodovod i kanalizacija“ ne samo redovno održavanje i sanaciju kvarova na postojećoj kanalizacionoj mreži, zamenu šahtovske infrastrukture, i plaćanje naknade za „Vode Vojvodine“, već i nastavak intenzivnog osavremenjavanja postojećih crpnih stanica što će rezultirati ispunjavanju svih uslova za nesmetano prikupljanje i odvođenje otpadnih voda sa teritorije grada i naseljenih mesta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh