I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Večeras Rozga i Cetinski u Novom Bečeju

Večeras u okviru manifestacije „Velikogospojinski dani“ koja se održava u Novom Bečeju nastupiće na glavnoj bini jedan od najpopularnijih pop pevača sa ex Yu prostora Toni Cetinski.

Tonijev koncert počeće oko 22.30h, dok će pre njega nastupiti Jelena Rozga od 20.30h. Svi potencijalni posetioci ove manifestacije od strane organizatora savetovani su da dodju ranije kako bi izbegli gužvu.

Uprava Zrenjaninske saobraćajne policije saopštila da će vršiti pojačanu kontrolu saobraćaja tokom ove manifestacije.

PerSu marketi

Antoni Toni Cetinski je rodjen u Puli 31.05.1969. On je hrvatski muzičar i pevač.Počeo je pevati sa 15 godina sa raznim lokalnim bendovima i nastupao je na gitarijadama. Svira klavir, pored toga i bubnjeve i bas gitaru. 1991. se iz Rovinja odselio u Zagreb gde je započeo svoju samostalnu karijeru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Predstavljao je Hrvatsku na Evroviziji 1994. pesmom Željena Klašterke „Nek’ ti bude ljubav sva“.

Član je žirija na TV šou Hrvatska traži zvezdu na RTL televiziji.

Uz diskografiju, spremili smo vam i nekoliko lepih pesama po ukusu naših koleginica iz redakcije.



Diskografija:

1991. — Srce nikad ne laže
1992. — Ljubomora 1
1993. — Ljubomora 2
1995. — Ljubav i bol
1996. — Prah i pepeo
2000. — Triptonyc
2003. — A sada…
2005. — Budi uz mene
2008. — Ako to se zove ljubav

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh