I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Večeras Igor Terzija iz Prvog glasa Srbije u Zrenjaninu

Igor Terzija vice šampion serijala i miljenik dama sa svojm bendom stiže večeras u naš grad, a svoj nastup održaće u klubu „San Marko“

Publiku očekuje sjajan repertoar uz koji se poručuje „tura više“, rekao je za naš portal ovaj talentovani pevač. Koktel najvećih hitova domaće muzike sa akcentom na kvalitenim narodnjacima večeras će učiniti Zrenjanincima izlazak posebnim.

Igor je publici najpoznatiji kroz Prvi Glas Srbije, ali treba napomenuti da njegova karijera počinje mnogo ranije, već po završetku njegove srednje škole.

Rođen je 30. Aprila 1986. godine u Subotici.Svoje prve afinitete ka muzici i pevanju pokazivao je već kao osnovac ističući se na časovima muzičkog.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Iza sebe ima brojne klubske nastupe koje je svirao sa bendom u kom su se nalazili njegovi prijatelji, dok je ubrzo odlučio da krene i sa solo karijerom.

Gostovao je i na nekoliko muzičkih festivala gde takođe kupi brojne pozitivne kritike a neki od njih su Budvanski festival 2007 , kao i Feras radijski festival u organizaciji Radija S, iste godine.

Danas je Igor na pragu da izda svoj album prvenac na kojem će se nalaziti 11 pesama, a koji će se pojaviti veoma brzo u prodaji.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh