I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

VAŽNO obaveštenje: Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Ministarstvo odbrane Republike Srbije – Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin objavio je opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju.

U pozivu se navodi da se „na osnovu Zakona o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi pozivaju sva lica muškog pola, državljani Republike Srbije sa teritorije grada Zrenjanina, rođena 2002. i starijih godišta (1990-2001. god.) koji nisu uvedeni u vojnu evidenciju – da se jave u Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin, radi uvođenja u vojnu evidenciju“.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se svakog radnog dana, u periodu od 13. januara do 28. februara, u vremenu od 9 – 15h u Ulici Gundulićeva bb u Zrenjaninu.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu. Ukoliko je ne poseduje, na uvid treba da ponese drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet, a u inostranstvu važeću putnu ispravu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se, radi uvođenja u vojnu evidenciju, jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh