I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Uz pivsku zdravicu, vatromet i Vanju Grbića otvoreni 32. „Dani piva“ (FOTO, VIDEO)

Vatromet za pamćenje, tradicionalna zdravica, i pesme grupe „Legende“ obeležili su otvaranje 32. manifestacije Dani piva koje je upriličeno večeras na glavnoj bini na Žitnom trgu.

Tradicija je poštovana i ove godine pa je tako glumac Prvoslav Zakovski sa uzdignutom kriglom piva, zdravicom pozdravio mnogobrojnu publiku.

-Nazdravlje vam prijatelji dragi, zvani i nezvani, svi ste nam dobrodošli ako ste veseli i žedni. Man’te brigu, priđ’te bliže, od lepote pivo stiže. Kao što je jadan onaj što je gladan, tako je i bedan onaj što je žedan. Nek vam bude veselo slavlje, živi bili i ajd uzdravlje! – nazdravio je Zakovski.

PerSu marketi

Nakon pozdravnih reči gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića, na iznenađenje a zatim i radost mnogobrojne publike, prisutnima se obratio i naš proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Raduje me činjenica, što se iz godine u godinu ova tradicionalna manifestacija postaje sve posećenija i kvalitetnija. Tokom svoje igračke karijere sam video razne događaje iz kojih sam shvatio sledeće: mi uvek više cenimo tuđe, a pritom nismo ni svesni koliko dobrog imamo u našoj okolini. Da poštujemo i volimo naše dobro, proglašavam tradicionalne, 32.Dane piva“ otvorenim!

 

Nebo iznad Žitnog trga zaparao je prelep vatromet u svim bojama, a veče je nastavljeno nastupom grupe „Legende“, a zatim i muzičara Vlatka Stefanovskog.

Kako je večeras bilo na Žitnom trgu pogledajte u VIDEO prilogu:

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh