I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Besplatna radionica ˝korisnički-prijateljskog˝ dizajna u Startit Centru

Startit Centar oranizuje besplatnu radionicu za sve srednjoškolce koji žele da nauče više o svetu dizajna i oprobaju se u ovoj kreativnoj oblasti. Radionica će se održati u nedelju, 29. oktobra u 14h u trajanju od 3 sata.

O radionici

Na ˝User Experience˝, što u prevodu sa engleskog jezika znači ˝korisničko iskustvo˝, radionici 12 srednjoškolaca će imati priliku da na tri sata obuje cipele ˝UX˝ dizajnera i kroz timski rad napravi i testira aplikaciju koja će rešavati neki problem.

Učesnici će proći kroz proces kreiranja svojih zamišljenih korisnika i osmišljavanja aplikacije koja će rešiti problem i zadovoljiti potrebe određene ciljne grupe. Jedni drugima će pomoći da unaprede svoja rešenja i kroz mentorski rad osmisle zamišljeno kretanje korisnika kroz njihovu aplikaciju. Na kraju će imati priliku da svoju ideju testiraju, navode u Starit-u.

PerSu marketi

Nikakva predznanja nisu potrebna. Radionica ne uključuje kodiranje. Nije potrebno da prelepo crtate, koristićemo samo osnovne oblike poput linije, kvadrata, kruga i sl.

Detaljnije o radionici pročitajte ovde.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijava

Pohađanje ove radionice je besplatno. Mesta se popunjavaju po principu “ko prvi mestu, njemu mesto”. Prijavite se za radionicu popunjavanjem sledeće forme.

Startit Centar Zrenjanin se nalazi na adresi Trg slobode 7 ( u zgradi Pozorišta na prvom spratu).

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh