I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Uvek na usluzi i službi – obeležen Dan vatrogasaca u DVD Nova Crnja (VIDEO)

Svečanim postrojavanjem i uručenjem donacija vatrogasnim jedinicama na području Vatrogasnog saveza Nova Crnja, obeležen je Dan vatrogasaca, 27. septembar.

Ove godine iz opštinskog budžeta za potrebe vastrogasnih društava opredeljeno je milion i 700 hiljada dinara. – Cilj je da svako naseljeno mesto ima organizovanu i opremljenu jedinicu da mogu da reaguju momentalno u slučaju potrebe, a do dolaska profesionalne jedinice – rekao je Vladimir Brakus predsednik opštine Nova Crnja prilikom smotre.

Ovom prilikom jedinicama sa područja Vatrogasnog saveza kojih ima 5 uručena je donacija – vatrogasna creva i metlarice

PerSu marketi

Vatrogasne jedinice osim što reaguju u slučaju požara i drugih vanrednih situacija, rade i na prevenciji da do takvih situacija uopšte ne dođe. Aktuelna je prevencija protivpožarne zaštite u predstojećoj jesenjoj žetvi kao i pojačanja kontrola paljenja strnjišta koje i ove godine uzima maha uprkos zakonskim zabranama i sankcijama.  – Vatrogasne jedinice neprekdino su delovale  i tokom trajanja vanrednog stanja, obavljajući naloge lokalne samouprave kao što su dezinfekcija javnih površina i pomaganje starim i nemoćnim licima – izjavio je Dragomir Đurić predsednik Vatrogasnog saveza Nova Crnja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh