I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Utisci Zrenjaninaca koji su učvrstili svoje samopouzdanje

Zrenjanin je jedan od retkih gradova u kojem se održavaju treninzi asertivne komunikacije koji između ostalog utiču na podizanje nivoa samopouzdanja kod osoba koje nisu sigurne u svojemišljenje i postupke. Treninzi se održavaju četiri puta mesečno u trajanju od četiri sata tokom kojih se prolaze radionice sa predavanjima i aktivnim radom sa psihologom Aleksandrom Golubović. Naši sugrađani koji su dobili sertifikat Psihopolis institua nakon završene obuke, izneli su svoje utiske za portal I love Zrenjanin.

“Učenje asertivnog reagovanja u konfliktnim situacijama, smatram isto toliko bitnim kao i bavljenje fizičkom aktivnošću u želji prevencije bolesti i unapređenja zdravlja. Samopouzdanost koristi kako samoj osobi tako i njenoj okolini pa se može reći da učenje asertivnosti doprinosi društvu u celini. Na ličnom planu tvrdim da češće izbegavam disfunkcionalne uloge koje vode u konflikte, da mi je lakše da kažem da nešto ne želim i pored postojećeg pritiska, da manje imam potrebu da obrazlažem svoje odluke osim ako nije neophodno. Ipak, to se nije desilo preko noći.”

Biljana Kurc Kokanov

“Posle treninga asertivne komunikacije postalo mi je mnogo jasnije kako dolazi do toga da se pri razgovoru sa određenim osobama „vrtimo u krugu“ bez jasnog zaključka. Ono što je još bitnije, uvidela sam koliko pažnje zahteva sam čin komunikacije, jer ono što izgovaramo celog života posmatramo samo kao sredstvo, a nismo svesni da nam upravo to sredstvo može dati snagu i samim tim, mir.”

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

                                                                                                                                                                                                                                 Jelena M.

“Trening asertivne komunikacije pomogao mi je da iz drugog ugla sagledam načine na koje sam se postavljao u komunikaciji. Ovo je dovelo do toga da sam više počeo da poštujem sebe u komunikaciji i da se bolje snalazim sa agresivnim sagovornicima. Trening je samo otvorio mnoga pitanja u vezi sa komunikacijom i ja se i sada skoro godinu dana posle, vraćam na skripte sa treninga kada se nađem u nekom problemu.”

Mirko S.

“Mislim da su ovakve radionice veoma korisne, to je obavezan korak svake osobe koja radi na sebi. Učešćem u radionici se poboljšava komunikacija, stiče se samopouzdanje i realna slika o sebi.”

 Tanja B.

 

Prema rečima predavača u asertivnim radionicama, psihologa Aleksandre Golubović – svaki učesnik sa asertivnog treninga nosi jedno iskustvo rada na sebi, bilo da je to iskustvo stekao pasivnim slušanjem predavača i drugih učesnika, bilo da se aktivno uključivao u predavanja svojim komentarima ili interpretacijom kratkih zadataka i vežbica.

Sva pitanja u vezi učešća u radionicama mogu se postaviti direktno psihologu putem mejl adrese aleksandragolubovic5@gmail.com ili pozivom tel.br. 064/4241016

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh