I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Usvojen budžet grada Zrenjanina za 2021. godinu

Na poslednjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina u ovoj godini usvojen je budžet grada za 2021. Planirani prihodi su 4,4 milijarde dinara.

Poslednja sednica u kalendarskoj godini uvek protiče u znaku usvajanja Odluke o budžetu za narednu godinu. Tako se, ovog 18. decembra, pred Skupštinom našao predlog odluke na osnovu kog je ukupan obim budžetskih rashoda i izdataka planiran u iznosu od 4.428.663.742 dinara. Planirani prihodi su 4,4 milijarde dinara. Nakon kraće rasprave, odluka je usvojena većinom glasova odbornika.

Skupština je usvojila i nekoliko strateških i planskih dokumenata, kojima se određuju pravci razvoja Grada Zrenjanina i pojedinih gradskih područja. Najznačajniji među njima je Predlog Odluke o izradi Prostornog plana grada Zrenjanina za period 2021 – 2035. godine.

PerSu marketi

Sednicom predsedava Čedomir Janjić, a predviđen je obiman dnevni red.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U toku sednice, odbornik Saveza vojvođanskih Mađara Janoš Puškaš usmenim putem je podneo ostavku na mesto odbornika, nakon čega je predsedavajući proglasio kraću pauzu.

Inače, sednica Skupštine grada Zrenjanina je četvrta u novom sazivu. Održava se u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, uz poštovanje epidemioloških mera zaštite.

Izvor i foto: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh