I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Uspešno završen projekat „Virtuelni inkubator”

U prostorijama Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, održana je konferenciju povodom završetka projekta Virtuelni inkubator. U okviru ovog projekta, izrđen je portal koji služi za komunikaciju privrednika i preduzetnika i širenje informacija o konkursima, javnim pozivima, promenama zakona, pravilnika i određenih gradskih odluka.  

Izabela Kiš i Zdravko Stojanov

Ceo projekat je zamišljen tako da se pokrene portal na kojem bi preduzetnici mogli da razmenjuju informacije i da se sami informišu o promenama u poslovanju.

– Interesovanje je veliko, posebno iz razloga što mnogi nemaju svoje internet prezentacije pa im Virtuelni inkubator omogućava prisustvo na internetu. Takođe, i agencije koje se bave nekretninama, veoma su zainteresovane za oglašavanje na našem portalu. Mnogi i ne znaju koji su sve proizvođači prisutni u našem regionu pa im Virtuelni inkubator pomaže da se o tome informišu – izjavila je Izabela Kiš, menadžer projekta.

PerSu marketi

Jedan od ciljeva je i taj da se privatnici i preduzetnici edukuju, pa je iz tog razloga angažovan veliki broj stručnjaka koji su izradili stručne tekstove iz oblasti prava i finansija. Svi posetioci sajta mogu da pročitaju kvalitetne tekstove u kojima mogu da saznaju da li više vredi kupiti vozilo na kredit ili lizing, koji su bitni elementi ugovora o radu, i slično.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

virtuelni inkubator

U roku od 6 meseci koliko se ovaj projekat realizovao, oranizovano je i 7 predavanja na različite teme.

– Praćenje tih predavanja je bilo omogućeno i putem live stream-a, a statistike pokazuju da je predavanja pratilo u proseku 150 ljudi što dokazuje da su te edukacije potrebne našim privrednicima i svima koji razmišljaju da započnu svoj biznis – smatra Zdravko Stojanov, PR menadžer projekta.

U narednom periodu, očekuje se i uvođenje novina na portalu.

– Planiramo da u narednom periodu nadogradimo portal sa online prodavnicom gde bi svi preduzetnici mogli da ponude svoje usluge i proizvode na globalnom tržištu, tako da tu vidimo i mogućnost održivosti portala – dodaje Stojanov.

Iskustva preduzetnika

– U privatnom biznisu sam već 15 godina, u različitim delatnostima, i shvatila sam da mi preduzetnici samo umrežavanjem i povezivanjem možemo da napredujemo zajedno. Mislim da sve ovo što se radi u Uniji poslodavaca, pa i udruživanje žena preduzetnika, može znatno da doprinese napredovanju svih nas pojedinačno, ali i razvoju grada, kaže Natalija Palinkaš Dacin, vlasnica restorana „Renesansa”.

– Koliko god da sam u poslu, pojavljuju se nove firme i nova tržišta. Znači mi da znam čime se bave privrednici u Srednjem Banatu. Na ovaj način je lako doći do tih informacija pošto svaka članica Unije poslodavaca sada ima svoju prezentaciju na internetu. Ovo je i jedan od načina dolaska do novih poslovnih partnera, ali i pre svege povezivanje poslodavaca u našem regionu – izjavio je Goran Nešić, vlasnik štamparije „Diginet”.

Žensko preduzetništvo

U okviru Unije poslodavaca, formiran je Klub žena preduzetnika.

– Uspeli smo da okupimo 20 preduzetnica koje se redovno sastaju, razmenjuju svoja iskustva i verujem da će se iz tih sastanaka izroditi i nek inicijativa koja će se realizovati u vidu nekog novog projekta – zaključuje Zdravko Stojanov.

Kancelarija na dan

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina pruža jednu novu uslugu pod nazivom „Kancelarija na dan”. Svako ko nema svoj prostor za prezentacije svojih proizvoda ili za poslovne sastanke, može da se najavi i da potpuno besplatno na korišćenje dobije kancelariju Unije.

Virtuelni inkubator može se posetiti na adresi: www.virtuelni-inkubator.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh