I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Uspeh učenice Anđele Lazić na Međunarodnoj juniorskoj ekološkoj olimpijadi

Na Međunarodnoj juniorskoj ekološkoj olimpijadi u Boru, učenica sedmog razreda Osnovne škole „Branko Ćopić“ iz Lukićeva, Anđela Lazić osvojila je drugo mesto.

Organizator takmičenja bio je Regionalni centar za talente iz Bora, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Reč je o takmičenju iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine.

-Pre međunarodnog takmičenja, učenici naše škole su najpre učestvovali na okružnom i republičkom takmičenju. Na međunarodnom takmičenju učenici su trebali da odgovore na pitanja koja su bila iz oblasti ekologije, životne sredine, a bilo je reči i o otpadu, reciklaži, biosferi i zagađivanju. Test je bio na engleskom jeziku, jer su na njemu učestvovali i učenici iz Crne Gore. Anđela Lazić je pokazala izuzetno znanje i ovim putem joj čestitamo. Naravno, čestitke upućujemo i ostalim učenicima iz naše škole, koji su se takođe istakli na okružnom i republičkom takmičenju – rekla je za naš portal mentor i nastavnica biologije, Gordana Stevanović.

Fordomanija

Piše: Tivadar Borbelj

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh