I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Uspeh izviđača iz Perleza na takmičenju u Starčevu (FOTO)

Od 10. do 12. avgusta Odred izviđača „Čiča Janko” iz Peleza učestovao je na takmičenju poletaraca i izviđača u Starčevu. Organizatori takmičenja bili su članovi Odreda izviđača „Nadel“ iz Starčeva.

Perležani su učestvovali sa dve ekipe poletaraca i jednom ekipom mlađih izviđača, koje su činile deca iz Perleza, Farkaždina, Ečke i Idvora.

Izviđački višeboj se odvijao u okviru manifestacije seoske slave „Dani druženja – Starčevo 2018”. Domaćini su pripremili zanimljive discipline za kategoriju poletaraca.

I Taxi Zrenjanin

U takmičenju u orijentiringu, članovi ekipe Odreda „Čiča Janko” – „Perleški pirati” pokazali su da su i dalje u dobroj formi i osvajanjem drugog mesta obogatili svoju kolekciju sa još jednim peharom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U disciplini noćnog orijetiringa, u kategoriju pčelica, prvo mesto je zauzela ekipa „Munje”, drugo mesto su osvojili takmičari ekipe „Twiti”, dok su u kategoriji poletaraca „Perleški pirati” zauzeli treće mesto.

Ekipu „Perleški pirati“ su činili: Sara Antonijević, Nikola Savić, Aleksandar Antonijević, Dalibor Stojšić, Tijana Jandrić i Nikola Velemirov, a ekipu „Twiti“ Mina Mećavin, Jovana Žarkov, Aleksandra Zakić, Anđela Klopotan, Anastasija Klopotan i Jovan Kojčić.

Starešina Odreda bio je Dragan Musić.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh