I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Uspeh izviđača iz Perleza na „Danima ludaje“ u Kikindi

Mladi članovi Odreda izviđača „Čiča Janko“ iz Perleza su na nedavno održanim 32. „Danima ludaje“ u Kikindi učestvovali na takmičenjima tamošnjih odreda i zabeležili zapažene rezultate, čime su pobrali simpatije učesnika.

Na prvom festivalu izviđačkog filma na temu „Zaštite životne sredine“ i Deca u saobraćaju“ , koji je organizovao Odred izviđača „Proka Sredojev „ iz Kikinde, Perležani su zauzeli drugo mesto i dokazali prvenstveno sebi da i u okviru ove oblasti mogu da pokažu odlične rezultate.

Ekipu su činili Milica Novakov, Zvezdana Lepušin, Teodora Stepanov, Uroš Stepanov, Marko Ivkov i Slavko Stanišić.

I Taxi Zrenjanin

U okviru prvog memorijala Odreda izviđača „Proka S. Plavi“ pod nazivom „Braca Zimarov“, takmičenja su se odvijala u kategorijama poletaraca, mlađih i starijih izviđača.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tamičari iz Perleza su učestvovali sa ekipama poletaraca i pčelica i nakon sumiranja rezultata članovi ekipe „Uragana“ su zauzeli prvo mesto, dok su takmičari ekipe „Perleških pirata“ osvojili drugo mesto.

Takmičarsku ekipu „Uragana“ činili su Aleksandra Živkov (vođa ekipe), Jovana Jovanović, Sara Antonijević, Nikola Velemirov i Mladen Lišin, dok se ekipa „Perleških pirata“ takmičila u sledećem sastavu: Dejan Milić (vođa ekipe), Dalibor Stojšić, Aleksandar Antonijević, Nikola Savić, Nikola Vasić i Milan Bogdanović.

Članove ekipa Odreda „Čiča Janko“ na 32. „Danima ludaje“ u Kikindi predstavljali su poletarci iz Farkaždina i Perleza.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh