I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Uskoro završetak rekonstrukcije atrijuma Narodnog muzeja

Rekonstrucija amfiteatra Narodnog muzeja odvija se u skladu sa predviđenim planom, te se očekuje da će radovi biti završeni tokom februara.

Rekonstrukciju vrednu 6,5 miliona dinara u potpunosti finansira Ministarstvo kulture i informisanja Srbije, kroz projekat „Gradovi u fokusu“.

Od kraja 2017. godine kada su radovi počeli, ukonjen je betonski parter, a trenutno se vrši postavljanje kišne kanalizacije i rasvete na fasadi. Nakon toga uslediće popločavanje atrijuma prepoznatljivom klinker ciglom u kombinaciji sa kamenim pločama.

PerSu marketi

– Plan je da atrijum po završetku adaptacije bude prostor koji će osim Muzeja koristiti i druge gradske ustanove za održavanje novih manifestacija poput koncerata, prezentacija, sajmova i slično. To će biti moguće jer smo u okviru projekta dobili i sredstva za montažo-demontažnu binu, ozvučenje i prateću opremu, kaže za portal I love Zrenjanin Jelena Gvozdenac Martinov, direktorka Narodnog muzeja Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Rekonstrukcija amfiteatra ujedno će biti i najobimniji projekat u ovoj godini. Međutim, realizaciju čeka i izuzetno važan projekat za naš grad – Muzej poljoprivrede.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh