I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Uskoro internet portal namenjen privrednicima i preduzetnicima – „Virtuelni inkubator“

Unija poslodavaca Srbije, ogranak u Zrenjaninu, pokrenuće uskoro jedinstveni „Virtuelni inkubator“, onlajn projekat koji će biti na usluzi privrednicima i poslodavcima u lokalu, ali i široj javnosti.

„Virtuelni inkubator“ biće zapravo internet portal koji bi trebao da reši mnoge probleme i poradi na većem angažovanju privrednika i preduzetnika, na njihovoj motivaciji da budu inovativniji, da prate trendove i povezuju se sa drugim subjektima ne bi li olakšali i proširili svoje poslovanje.

Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin realizovaće ovaj projekat uz podršku Razvojne agencije Srbije. Projekat je podržan sa 1,5 miliona dinara.

I Taxi Zrenjanin

– Na tom jedinstvenom onlajn portalu želimo da obezbedimo sve informacije iz oblasti prava, finansija i drugih oblasti, sve ono što je interesantno za ovaj region. Da budu informisani, da imaju uvid gde ima slobodnog poslovnog prostora, poslovnu medijateku, webinare, seminare, dakle sve što je bitno za jednog vlasnika firme, da može da uštedi i svoje vreme i novac a da pritom razvija svoj biznis. Organizovaćemo i dodatne aktivnosti poput edukacija, osnovaćemo Klub poslovnih žena i promovisaćemo nove opcije poput „Kancelarije na dan“ kojom želimo da pošaljemo poruku našim članovima da ovde u Uniji poslodavaca u Zrenjaninu mogu da koriste prostor, i sve naše resurse, kaže koordinatorka projekta, Izabela Kiš.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ona kaže i da je fokus na početnicima koji često, zbog komplikovanih procedura prilikom pokretanja firme i jačanja za izlazak na tržište, pronalaženja kooperanata, ne uspevaju da izvedu svoju ideju do maksimalnih mogućnosti. Mnogi odustaju kada se suoče sa preprekama, a ima i onih koji se ne usuđuju da uđu u sve.

– Fokus je na početnicima u poslovanju i na ženama jer njih smatramo ranjivim kategorijama. Pokušaćemo da obezbedimo podršku i od onih koji su već na tržištu, velikih firmi koje će početnicima davati savete ili čak uzimati njihove ponude, kaže Kiš.

Izabela Kiš predstalja budući portal

Goran Nešić, vlasnik štamparije „Diginet“ koja posluje 20 godina, kaže da će „Virtuelni inkubator“ služiti za povezivanje i razmenu informacija među privrednicima srednjeg Banata.

– Bez obzira na to što nismo neka velika sredina, ipak ne znamo međusobno ko šta radi i ko se čime bavi, kakve usluge i proizvode onaj drugi preduzetnik ima. Ovaj portal jeste mogućnost da se predstavimo na pravi način, sve ono što radimo, naše proizvode, opremu, ali i da dobijamo informacije o tenderima, konkursima, trendovima. Suština je da počnemo međusobno više da sarađujemo. Ideja je da povežemo slične branše jer mi nismo jedni drugima konkurencija, jer treba da shvatimo da samo povezivanjem možemo da konkurišemo velikim sistemima, istakao je Nešić.

„Virtuelni inkubator“ će najverovatnije biti u funkciji početkom novembra.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh