I love Zrenjanin

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Uređuje se kupalište „Peskara“ – kupališna sezona počinje 15. juna (FOTO)

Na kupalištu Peskara nedavno su počeli radovi na uređenju i ulepšavanju plaže. Kupališna sezona zvanično će početi 15. juna, a do tada se očekuje još dosta radova.

Trenutno se vrši proširenje postojećeg kupališta. Čisti se prilaz ka novom delu, gradi se više mesta za parkiranje i postavljaju se suncobrani od trske.

I Taxi Zrenjanin

U narednim danima trava će biti potkresana, grane drveća orezane, a plaža će biti očišćena. I ove godine će biti postavljena ograničenja do kojih kupači najdalje mogu da plivaju, a mesta sa većom dubinom će biti posebno obeležena.

Spasilačke ekipe će tokom cele sezone budno pratiti svaku situaciju, sugrađani mogu biti sigurni da će u slučaju nezgoda i nesreća, pomoć stići za nekoliko sekundi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uz sve navedeno što su nadležni tokom prepodnevnih sati, prilikom obilaska kupališta, najavili, prisutan je i jedan od gorućih problema koji se odnosni na bezbedan prilazak izletištu.

Radove na uređenju kupališta danas su obišli gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, predstavnici lokalne samouprave, JP „Gradska stambena agencija“ i Turističke organizacije grada Zrenjanin.

Izgradnjom biciklističke staze, obnovom i proširenjem trotoara, pešaci, biciklisti i vozači automobila mogli bi bezbednije i lakše da stignu do jedne od svojih omiljenih letnjih destinacija.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh