I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„Uniqa“ druženje na golf terenima

Osiguravajuća kuća „Uniqa osiguranje“ organizovala je juče na terenima Golf kluba “Centar” jednodnevno druženje u okviru kojeg su prezentovani novi servisi. Prisutnima je prezentovan dosadašnji uspeh i postignuti rezultati u periodu  od 5 godina koliko ovo austrijsko osiguravajuće društvo posluje u Srbiji.

Uniqa osiguranje dobitnik prestižne nagrade magazina World Finance za najbolje osiguravajuće društvo u 2012. godini u Srbiji. Trenutno ima više od 1,2 miliona klijenata kojima pruža usluge životnog ili neživotnog osiguranja. Prema podacima Narodne banke Srbije, Uniqa je „Broj“ 1 u isplati šteta od autoodgovornosti u protekle četiri godine, što značajno utiče na poverenje postojećih ali i potencijalnih klijenata.

Uniqa je lider u inovacijama,  što govori da ovo osiguranje ulaže veliki trud da osiguranicima pruži 24.- časovnu brigu kroz korisne usluge.

I Taxi Zrenjanin

Meteo Uniqa – ekskluzivni servis koji omogućava svakom klijentu da putem SMS poruke bude upozoren ukoliko se približavaju vremenske nepogode,

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uniqa web shop – servis za online kupovinu putnog, zdravstvenog i osiguranja domaćinstava,

Uniqa dostava – servis za besplatno dostavljanje Polisa osiguranja na kućnu adresu,

Pomoć na putu  – dodatna usluga uz polise osiguranja od autoodgovornosti

Osim pomenutih, u ponudi su i usluge kontakt centra tokom 24sata, Plaćanje premije putem trajnog naloga, Elektronski bilten za klijente i ostali korisni servisi.

Posebnu prezentaciju imala je MedUNIQA Dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Od 1. Novembra 2011.godine do danas, MED uniqa je okupila 5500 osiguranika i 250 partnerskih zdravstvenih ustanova. Ovo osiguranje omogućava organizaciju i pokriće troškova  lečenja u najboljim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama  na teritoriji cele Srbije.

Deo prezentacije usluge MedUNIQA

Nakon prezentacije održano je takmičenje u golfu, a ostatak susreta protekao je u druženju osiguranika u jedinstvenoj atmosferi koju pruža Golf klub „Centar“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh