I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Uniqa“ druženje na golf terenima

Osiguravajuća kuća „Uniqa osiguranje“ organizovala je juče na terenima Golf kluba “Centar” jednodnevno druženje u okviru kojeg su prezentovani novi servisi. Prisutnima je prezentovan dosadašnji uspeh i postignuti rezultati u periodu  od 5 godina koliko ovo austrijsko osiguravajuće društvo posluje u Srbiji.

Uniqa osiguranje dobitnik prestižne nagrade magazina World Finance za najbolje osiguravajuće društvo u 2012. godini u Srbiji. Trenutno ima više od 1,2 miliona klijenata kojima pruža usluge životnog ili neživotnog osiguranja. Prema podacima Narodne banke Srbije, Uniqa je „Broj“ 1 u isplati šteta od autoodgovornosti u protekle četiri godine, što značajno utiče na poverenje postojećih ali i potencijalnih klijenata.

Uniqa je lider u inovacijama,  što govori da ovo osiguranje ulaže veliki trud da osiguranicima pruži 24.- časovnu brigu kroz korisne usluge.

I Taxi Zrenjanin

Meteo Uniqa – ekskluzivni servis koji omogućava svakom klijentu da putem SMS poruke bude upozoren ukoliko se približavaju vremenske nepogode,

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uniqa web shop – servis za online kupovinu putnog, zdravstvenog i osiguranja domaćinstava,

Uniqa dostava – servis za besplatno dostavljanje Polisa osiguranja na kućnu adresu,

Pomoć na putu  – dodatna usluga uz polise osiguranja od autoodgovornosti

Osim pomenutih, u ponudi su i usluge kontakt centra tokom 24sata, Plaćanje premije putem trajnog naloga, Elektronski bilten za klijente i ostali korisni servisi.

Posebnu prezentaciju imala je MedUNIQA Dobrovoljno zdravstveno osiguranje. Od 1. Novembra 2011.godine do danas, MED uniqa je okupila 5500 osiguranika i 250 partnerskih zdravstvenih ustanova. Ovo osiguranje omogućava organizaciju i pokriće troškova  lečenja u najboljim privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama  na teritoriji cele Srbije.

Deo prezentacije usluge MedUNIQA

Nakon prezentacije održano je takmičenje u golfu, a ostatak susreta protekao je u druženju osiguranika u jedinstvenoj atmosferi koju pruža Golf klub „Centar“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh